BejelentésSzabó Gábor honlapja
Speciális informatika oktató

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Első helyen az Apple az okostelefonok piacán

Világszerte összesen nem kevesebb, mint 106,5 millió okostelefont szállítottak le a gyártók, ami éves szinten 65,4%-os növekedésnek felel meg. Az elmúlt negyedév nem csak a szállítási mutatók kedvező alakulása miatt volt emlékezetes. Az idei év második negyedévében a Nokia elvesztette piacvezető pozícióját, így az okostelefon szegmens képzeletbeli dobogójának első helyére ezúttal az Apple került.


Szavazás


Üdvözöllek a honlapomon!

Kérlek, tölts el egy kis időt velem, és ismerd meg munkámat,tevékenységeimet! Ha esetleg Önnek vagy ismerősének szüksége lenne tanácsra a látássérüléssel vagy az ehhez fűződő informatikai problémával kérem látogassa meg a Ki-Látás Közhasznú Alapítvány weboldalát és kollégáink ingyenes szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére.
www.kilatas.hu

Szoftveradományozási pályázat A pályázatok beérkezési határideje: 2011. szeptember 30. Az "Informatika a látássérültekért" Alapítvány meghirdeti 2011. évi szoftveradományozási pályázatátIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!